Comfortabel en droog zitten tijdens de schaft is natuurlijk helemaal geen luxe maar eerder noodzaak. Daar waar vaak intensief lichamelijke arbeid wordt verricht is het prettig om, beschermd tegen de elementen, rust te kunnen nemen. Op de meeste bouwplaatsen is eten en drinken alleen toegestaan in een keet of schaftwagen.

6 persoons schaftwagen huren met berging. Compleet uitgevoerd!

Onze 6 persoons schaftwagen heeft naast een zitgedeelte ook over een berging, waarin de materialen makkelijk en veilig opgeborgen kunnen worden. Daarnaast is de 6 persoons schaftwagen met berging van Barthen Verhuur uitgevoerd met verlichting, verwarming en een 2 pits gaskookplaat. U biedt uzelf, of voor uw medewerkers, een prettig onderkomen bij slecht weer. Daarnaast kunnen zij na hun lunchpauze weer uitgerust en gemotiveerd het werk hervatten. Deze 6 persoons schaftwagen is uitgevoerd volgens de normen van het R.D.W. Vanzelfsprekend is de 6 persoons schaftwagen met berging zodanig uitgerust dat deze geschikt is voor transport over de snelweg. Dus bent u Aannemer, Schilder, ZZP-er een 6 persoons schaftwagen met berging huren doe je bij Barthen Verhuur.

Naast schaftwagen huren ook toilet huren?

Heeft u een schaft en rustfaciliteit voor uzelf of uw medewerkers ook een sanitaire voorziening nodig?  Kiest u dan voor een 6 persoons schaftwagen met toilet. Of huurt u apart een toilet bij de schaftwagen.