Werken bij Barthen

Werken bij ons bedrijf betekent werken in een prettige omgeving met collega’s die hetzelfde doel nastreven. Barthen is een modern bedrijf, die al 4 generaties en meer dan 60 jaar bezig met bouw en service gerichte activiteiten met bedrijven als Riool.nl – Huurmaat – Barthen Verhuur. Zie over ons

Altijd op zoek naar goede mensen

Wij hebben met onze bedrijven diverse vestigingen in West-Nederland en de hoofdvestiging in Leiden. Onze ambitie is echter nog lang niet uitgeblust. Groei staat hoog op onze lijst van doelstellingen en bij groei horen meer medewerkers. Goede commerciële en technische mensen met kennis van onze producten en diensten kunnen wij altijd gebruiken.

Onze mensen zijn derhalve stuk voor stuk vaklui op het gebied van alle disciplines omtrent het riool en verhuur van materieel. Kwaliteit en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast volgen wij kritisch de vernieuwingen, zowel op het gebied van ICT als op het gebied van onze producten.

Prettige werkomgeving

Wij bieden onze mensen een modern ingerichte en rookvrije werkplek, die vanzelfsprekend aan de huidige Arbo-eisen voldoet. Een pensioen behoort tot onze standaard arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben we een personeelsvereniging, die de nodige activiteiten organiseert.

Solliciteren?

Wil je een open sollicitatie versturen maak dan gebruik van onderstaand formulier.

We houden contact!

Open Sollicitatieformulier

  • Max. file size: 64 MB.
  • Max. file size: 64 MB.
    Alleen bestanden in word of pdf formaat en kleiner dan 2mb worden geaccepteerd