Luxe toiletcabine met urinoir en handwasunitBarthen Verhuur valt samen met HuurMaat en Riool.nl onder de Barthen Groep. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn de bedrijven onder de Barthen Groep vertrouwde leveranciers van bouw- en servicegerichte diensten en activiteiten. Lees hieronder wat meer over onze activiteiten.

Barthen Verhuur

Huur uw mobiele toilet bij Barthen en profiteer van optimale hygiëne en uitstekende service ! Door wekelijkse reiniging op locatie en de grote capaciteit, blijven onze mobiele sanitaire voorzieningen lang fris. Of u nu een mobiel toilet zoekt voor op de bouwplaats, evenement of bij een tuinfeest: bij ons vindt u altijd wat u zoekt, want ons assortiment is hoogwaardig en ruim. Van luxe toiletcabines tot plaszuilen en van mindervalidentoiletten tot toiletwagens.

HuurMaat….Wij regelen het

Huurmaat liftenBouwmaterieel zoals steigers, machines en  gereedschappen huurt u bij Huurmaat. Bespaar u de kosten en de moeite van de aanschaf van dure gereedschappen en machines: huur ze gewoon bij ons! Want de aanschaf van drilboren, graafmachines of ander bouwmaterieel, kan een kostbare aangelegenheid zijn. Om nog maar te zwijgen van de onderhoudskosten en de verplichte, aldoor wijzigende keuringseisen vanuit de overheid. Profiteer van ons brede assortiment, voor zowel bedrijven als particulieren. U huurt uw gereedschap, machine of steiger bij een van onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Katwijk, Vlaardingen of Alphen aan den Rijn. Of laat uw spullen direct door ons afleveren waar u dat wilt. Wij hebben een groot verzorgingsgebied.

Kijk op www.huurmaat.nl

Riool.nl

Zit uw riool verstopt? Bel ons dan voor een gratis visuele inspectie! Vanuit onze vestigingen in de Randstad zijn onze specialisten altijd snel ter plaatse. We zijn uw rots in de branding op het gebied van riooltechniek: wij inspecteren, ontstoppen, reinigen en repareren. Riool.nl werkt voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen, gemeentes en (rijks) overheid. We inspecteren het riool met camera’s en uiteraard repareren we de gevonden problemen. We hebben altijd de juiste instrumenten en expertise in huis om tot een passende oplossing te komen. Maar u kunt ons ook inzetten voor het compleet vernieuwen van de riolering en renoveren van rioolstelsels. Kijk op www.riool.nl

barthen rioleringen