Comfortabel en droog zitten tijdens de schaft is natuurlijk helemaal geen luxe maar eerder noodzaak. Daar waar vaak intensief lichamelijke arbeid wordt verricht is het prettig om, beschermd tegen de elementen, rust te kunnen nemen. Op de bouwplaats of in de openbare ruimte waar gewerkt wordt en waar geen toiletvoorziening voor handen is, is deze 6 persoons schaftwagen met toilet en berging een uitstekende faciliteit. Op de meeste bouwplaatsen is eten en drinken alleen toegestaan in een keet of schaftwagen.

6 persoons schaftwagen huren met toilet en berging. Compleet uitgevoerd!

Onze 6 persoons schaftwagen heeft naast een zitgedeelte ook over een berging, waarin de materialen makkelijk en veilig opgeborgen kunnen worden. Daarnaast is de 6 persoons schaftwagen met toilet en berging van Barthen Verhuur uitgevoerd met verlichting, verwarming en een 2 pits gaskookplaat. U biedt uzelf, of voor uw medewerkers, een prettig onderkomen bij slecht weer. Daarnaast kunnen zij na hun lunchpauze weer uitgerust en gemotiveerd het werk hervatten. Deze 6 persoons schaftwagen is uitgevoerd volgens de normen van het R.D.W. Vanzelfsprekend is de 6 persoons schaftwagen met toilet en berging is voorzien van een gegalvaniseerd en geremd chassis zodat deze geschikt is voor transport over de snelweg. Dus bent u Aannemer, Schilder, ZZP-er een 6 persoons schaftwagen met berging huren doe je bij Barthen Verhuur.

Dixi huren?

Heeft u een schaft en rustfaciliteit voor uzelf of uw medewerkers ook een sanitaire voorziening nodig?  Kiest u dan voor een 6 persoons schaftwagen met toilet. Of huurt u apart een toilet bij de schaftwagen.