Comfortabel en droog zitten tijdens de schaft is natuurlijk helemaal geen luxe maar eerder noodzaak. Daar waar vaak intensief lichamelijke arbeid wordt verricht is het prettig om, beschermd tegen de elementen, rust te kunnen nemen. Op de bouwplaats of in de openbare ruimte waar gewerkt wordt is deze 6 persoons schaftwagen een uitstekende faciliteit. Op de meeste bouwplaatsen is eten en drinken alleen toegestaan in een keet of schaftwagen.

6 persoons schaftwagen huren. Compleet uitgevoerd!

Deze schaftwagen heeft een ruim zitgedeelte. Daarnaast is de 6 persoons schaftwagen van Barthen Verhuur uitgevoerd met verlichting, verwarming en een 2 pits gaskookplaat. U biedt uzelf, of voor uw medewerkers, een prettig onderkomen bij slecht weer. Daarnaast kunnen zij na hun lunchpauze weer uitgerust en gemotiveerd het werk hervatten. Deze 6 persoons schaftwagen is uitgevoerd volgens de normen van het R.D.W. Vanzelfsprekend is de schaftwagen voorzien van een gegalvaniseerd en geremd chassis zodat deze geschikt is voor transport over de snelweg. Dus bent u Aannemer, Schilder, ZZP-er een 6 persoons schaftwagen met berging huren doe je bij Barthen Verhuur.

Naast een schaftwagen, ook toilet huren?

Heeft u een schaft en rustfaciliteit voor uzelf of uw medewerkers ook een sanitaire voorziening nodig?  Kiest u dan voor een 6 persoons schaftwagen met toilet. Of huurt u apart een toilet bij de schaftwagen.