particulier sanitairSteeds vaker vinden particuliere klanten de weg naar BARTHEN verhuur voor de huur van tijdelijk sanitair. Logisch, want  een toilet huren is niet duur en wel ontzettend handig. Bijvoorbeeld als je in verband met een verbouwing de hele dag werklui over de vloer hebt. Of als je een feestje organiseert met meer mensen dan haalbaar voor je eigen sanitair.

Toilet huren tijdens een verbouwing

Een verbouwing – de aanbouw van een veranda, het doorbreken van een keuken of een grote renovatie. Een tijdelijk toilet huren is vaak onmisbaar als je eigen badkamer en WC verbouwd worden. Of bij een compleet nieuwbouwproject. Wijs dan vooral de aannemer op de oplossingen voor de bouw van BARTHEN verhuur.

Toilet huren voor een feest of receptie

Zodra je een feest geeft dat groter is dan je woonkamer, is extra sanitair waarschijnlijk wenselijk. Zeker bij een tuinfeest, als je buiten of in een partytent tientallen mensen ontvangt, is een extra toilet geen overbodige luxe. Een toilet huren zorgt voor extra gemak bij de gasten.

Advies bij plaatsing en onderhoud

BARTHEN verhuur kan je uitgebreid adviseren over de inzet van tijdelijke toiletten in verschillende soorten. Van tamelijk eenvoudige toiletten tot luxe VIP toiletten voor meer chique feestelijke gelegenheden. Wij verzorgen natuurlijk ook het periodiek legen en reinigen van de mobiele toiletten, in een frequentie die aansluit bij de intensiteit van het gebruik.

Neem contact op voor overleg!

Ben je bezig met het organiseren van een feest of evenement, of plan je een verbouwing en denk je dat het handig kan zijn om tijdelijk extra toiletten te huren? Wij ondersteunen je graag met advies én uitvoering, en onze prijzen zullen je aangenaam verrassen.

Assortiment