26 okt 2016

Licensed to Kill (Kros)

ylidray licenced to pop

Yildray is Licensed to pop

Bij Riool.nl is iedere medewerker even belangrijk en draagt zijn/haar steentje bij aan de kwaliteit van onze producten en diensten. Vanwege de grote diversiteit van onze dienstverlening aan; (gemeentelijk)riool, huisriool, bedrijfsriool en Kros- en toiletverhuur kennen wij bij Riool.nl vele specialisten. U moet hierbij denken aan planners, ontstoppingsmonteurs, zuigwagen chauffeurs, inspecteurs, rioolcamera operators, etc. etc.

Graag laten wij u kennis maken met Yildray. De komende tijd is hij gewapend met een pop-nagel-pistool. Daarmee is hij uiteraard niet bevoegd om te doden, maar om nieuwe Riool.nl borden en -bordjes te bevestigen op onze mobiele toiletten en plaszuilen Kros.

Kwaliteit door goed onderhoud

pop bordjes kross

Ook de deelbare plaszuilen Pluto worden voorzien van Riool.nl bordjes.

Yildray is een van onze enthousiaste servicemonteurs bij Riool.nl. In zijn functie voert hij onderhoud uit aan het mobiele sanitair. Het komt voor dat toiletten of plaszuilen defect terugkomen, waarna deze o.a. door Yildray gerepareerd worden. U moet denken aan reparaties aan hang- en sluitwerk, spoelsysteem en wc-brillen. Na retour name van ons sanitair worden ze stuk voor stuk geïnspecteerd op gebreken, nadat zij uitvoerig gereinigd zijn. Zo zult u altijd een fris en 100% functionerende plaszuil of toilet huren.

 Van Barthen naar Riool.nl

toilet verhuur bel barthen

Alleen nog Riool.nl en Huurmaat toiletten in het straatbeeld.

Zoals u waarschijnlijk weet zijn de rioleringswerkzaamheden en toiletverhuur oorspronkelijk gestart onder de naam Barthen. Onder deze naam genieten wij nog steeds bekendheid in Leiden en de regio. De rioolwerkzaamheden worden echter al lang uitgevoerd onder de net zo bekende naam Riool.nl. Regelmatig ziet u onze voertuigen in het straatbeeld rondrijden met de grote blauwe bol met NL erin.

Op de toiletten, ziet of zag u nog regelmatig, de borden met naam Barthen gemonteerd. Het ligt in onze bedoeling de naam Barthen gefaseerd uit het straatbeeld te laten verdwijnen.

Momenteel is Yildray druk bezig om de Barthen borden te verwisselen voor borden met Riool.nl. Ook onze toiletchauffeurs rijden inmiddels rond met nieuwe toiletwagens voorzien van het Riool.nl logo. Uiteindelijk zult u toiletten van ons zien staan met HuurMaat en Riool.nl borden.

toilet huren bel barthen verhuur

Dit beeld met gemengde toiletten zal verdwijnen

Hetzelfde bedrijf dezelfde kwaliteit

Uiteraard verandert er verder niets, dezelfde mensen staan u te woord en de service blijft zoals u gewend bent. Dus is bv. uw gootsteen verstopt, moet uw vetput geleegd worden of heeft u tijdelijk sanitair nodig, dan belt u natuurlijk met Riool.nl op 0800-8881000(gratis)

11 mei 2016

wc huren

Barthen Verhuur neemt de eerste 2 van de 5 nieuwe MAN toiletwagens in gebruik. Uit handen van de MAN Hoofddorp vertegenwoordiger Piet Braam, ontvingen onze collega’s van de toiletverhuur, Nils Verwer en Bart Segijn de sleutels van deze milieuvriendelijke vrachtwagens. De MAN TGL is voorzien van een dieselmotor met zeer lage uitstoot waardoor deze voldoet aan de EURO 6 norm. Met deze toiletwagens zullen ook de HuurMaat toiletten worden vervoerd. Enne… inderdaad U ziet op de foto een van onze nieuwe HuurMaat schaftwagens.

11 mei 2016

gratis toilet

Barthen Verhuur levert Sanitair Summerjazz 2016
Wij zijn trots het mobiele sanitair te mogen leveren voor SUMMERJAZZ 2016. Daarnaast zal HuurMaat een hoogwerker inzetten waarmee VIP gasten op grote hoogte worden gebracht. Wij verloten 50 tickets (a 18,50 euro) voor dit geweldige festival. Wat moet je doen? Like onze facebook pagina. Deel het bericht en vertel ons waarom jij die tickets zou moeten winnen. Kijk voor meer informatie ook op: http://www.huurmaat.nl/actueel/

15 mrt 2016

gratis toilet

Op Koningsdag zal Barthen Verhuur de sanitaire voorzieningen voor haar rekening nemen tijdens “Armin van Buuren presents Kingsday 2016” welke gehouden zal worden op de Garenmarkt te Leiden. De line-up is inmiddels bekend. Naast Armin van Buuren ga jij de volgende artiesten zien: Jay Hardway, PANDR, QUINTINO, Ruben De Ronde en Sandro Silva!