Bathen verhuur toiletten evenementWil je een evenement organiseren, zoals een festival of jaarmarkt, denk dan vooral ook aan goed sanitair. Het klinkt flauw, maar wát je inhoudelijk ook biedt, uiteindelijk word je als organisatie óók afgerekend op de randvoorwaarden. Zoals de beschikbaarheid en kwaliteit van het sanitair.

Als je bezoekers uren in de rij moeten staan voor een vieze wc of zelfs de bosjes in moeten duiken om hun behoefte te kunnen doen, doet dat sterk afbreuk aan de beleving van jouw evenement. Terwijl goed sanitair regelen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wij helpen je graag.

Hoeveel bezoekers per toilet?

Hoeveel toiletten je nodig hebt, hangt af van méér factoren dan alleen het aantal bezoekers. Denk aan het tijdstip en de duur van je evenement. Voor een sportief toernooi overdag heb je minder sanitair nodig dan bij een concert tot in de kleine uurtjes of een festival dat twee of drie dagen duurt. Ook de verhouding mannen/vrouwen is belangrijk.

We regelen het samen

Bij BARTHEN verhuur hebben we in totaal zo’n 1.500 toiletten. We doen dan ook elk weekend wel de ‘sanitaire catering’ van een evenement. Het hele jaar door. Al jarenlang. Van een pleinfeest tot uitverkochte concerten (denk ook aan toiletten voor wachtenden buiten!), van een kermis in het centrum van een provinciestad tot een driedaags popfestival met tienduizenden bezoekers in een natuurgebied. We hebben dus inmiddels prima inzicht in de specifieke sanitaire vereisten voor verschillende evenementen en festivals. Samen met jou zorgen we voor uitstekende verzorging van het sanitair, met voldoende frisse en hygiënische toiletvoorzieningen voor ál je bezoekers.

Overleggen over jouw evenement

Ben je bezig met de organisatie van een concert, festival of ander evenement waar tijdelijk extra sanitair nodig is? Of werk je bij de gemeente en ben je verantwoordelijk voor de openbare ruimte rond een evenement van derden? Wij ondersteunen je graag met advies én uitvoering.

Assortiment