barthen verhuur schaftwagen bouwVolgens de wet moet je op een bouwplaats, met meer dan één werknemer, al een toiletvoorziening regelen. Nu is dat in de praktijk natuurlijk niet altijd handig, maar zeker bij langdurige projecten is het huren van een toilet geen overbodige luxe.

U plaatst een tijdelijk toilet op de bouwplaats voor uw medewerkers uit hygiënische en praktische overwegingen. Echter een tijdelijk toilet huren heeft ook een economische reden. Als er voldoende schone toiletten aanwezig zijn, hoeven de werknemers de bouwplaats niet te verlaten, zodat minder tijd verloren gaat.

Waarom een bouwtoilet huren?

In de bouw draait alles om effectieve inzet van manuren. Laten we er van uit gaan dat je niet wilt dat mensen ergens tegen een muur gaan staan of in de bosjes gaan zitten. Als één werknemer elke dag 15 minuten kwijt is door heen en weer naar een toilet buiten de bouwplaats te lopen, verlies je wekelijks 1 uur en 15 minuten productieve tijd. Met twee medewerkers kom je al aan de 2,5 uur.

Handige oplossingen voor elke bouwplaats

BARTHEN verhuur heeft zijn wortels in de bouw. We zijn ooit begonnen met verhuur van toiletten op bouwplaatsen en blijven steeds nieuwe praktische oplossingen ontwikkelen. Denk aan de verhuur van verrijdbare mobiele urinoirs. De verhuur van plaszuilen met een hijsoog. Naast de reguliere verhuur van dixies, verhuren wij portabele dixies, mobiele handwasstations en verhuren wij schaftketen.

Nieuwe Klant? Gratis toilet!

Bent u, als bedrijf, geïnteresseerd in het huren van één van onze luxe toiletcabines en heeft u bij ons nog niet eerder gehuurd, dan bieden wij u graag een luxe toiletcabine aan. Ter kennismaking krijgt u dan de eerste 2 weken een gratis toilet. Klik hier voor de voorwaarden.

Meer weten over toilet verhuur?

Meer weten over tijdelijke sanitaire oplossingen voor de bouw? Wij ondersteunen u graag met advies én uitvoering.

Assortiment